Loading...

Wie zijn wij?

Your own greatness is just a workout away

Maximale inspanning

Je komt er bij mij niet gemakkelijk vanaf. Mijn trainingen zijn luchtig, maar hebben een erg hoge intensiteit. De eerste training is vaak een shock voor nieuwe leden. Ik hoor dan ook regelmatig; "Ik was 's avonds helemaal kapot, maar ik ben blij dat ik gegaan ben". Toch blijven deze mensen terug komen. Het is een motiverend gevoel en ik kan je garanderen dat je goed slaapt na een training.


BO HERMSEN

Expertise Calisthenics, Fitness & PT

Hobbies Koken en Extreme sports

Intensiteit Hoog

Bo is als trainer een echte motivator en iemand die er voor zorgt dat jij tot het uiterste kan gaan tijdens een training. Zijn ervaring in de sportwereld en als docent zorgen ervoor dat je in de juiste sfeer jezelf kan ontwikkelen terwijl de veiligheid constant wordt gewaarborgd.
Door zijn ervaring met het trainen van individuen en groepen weet hij daarnaast ook altijd de wetenschap van het bewegen te koppelen aan de praktijk.

Balans, flexibiliteit, kracht en lol

Sinds drie jaar ben ik full-time yogadocent in Amsterdam. Anderhalf jaar geleden werd ik echter ook verliefd op Nijmegen. Ik ben dan ook super blij dat ik eindelijk in deze prachtstad les mag geven en voel me meer dan vereerd dat ik jullie bij TDC Sports Industries mag verblijden met maandelijkse workshops Yin Yang Yoga. De workshops duren 1,5 uur en elk kwartaal is er een ander thema waar we ons op focussen. We gebruiken oeroude Japans-Chinese bewegingsvormen en -filosofieën om je lichaam én geest krachtiger, flexibeler en meer in balans met elkaar te brengen. Wees niet bang dat je na drie maanden de dojo uit zweeft, want mijn lessen zijn alles behalve zweverig. Het belangrijkst is dat jullie lol hebben, dat zorgt voor extra motivatie en nóg betere resultaten.


MARISKA GUNSING

Expertise Yin yang yoga bedrijfs- en festivalyoga

Hobbies Schrijven, Festivallen, Zen en Acro-yoga

Intensiteit Voor alle niveaus geschikt

Mariska is een jonge docent en haar enthousiasme voor haar vak is erg aanstekelijk. Mariska zorgt er tijdens haar lessen voor dat iedereen zich op hun gemak voelt in haar lessen.
Ze combineert haar yogakennis en -ervaring met humor om ervoor te zorgen dat je met een grote glimlach en een lichter hoofd en lichaam terug naar huis gaat.

Werken naar een hoger doel

Trainen met mij staat altijd in het teken van het maximale uit je lichaam halen. Je grenzen opzoeken, door middel van skills, bodyweight oefeningen en een hoge intensiteit tijdens de training. Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen, gaan we samen een leerproces aan en samen zoeken naar je innerlijke kracht en op een progressieve manier het toppunt van jouw fysieke kracht behalen. Ik maak graag een spel van de workout, ga aan de slag met aparte oefeningen en daag je uit. Naast goed zweten en uitdaging is plezier in het sporten voor mij net zo belangrijk.


Yuri Rijvers

Expertise Calisthenics

Hobbies Festivallen, Snowboarden

Intensiteit Gemiddeld

Yuri is sinds April 2019 werkzaam bij The Bodyweight Gym. Yuri is als sporter ontzettend gedreven in wat hij doet. Hij zoekt alles tot in de puntjes uit om ervoor te zorgen dat hij jou zo goed mogelijk kan helpen.
Als persoon is hij erg leergierig en als trainer is hij dan ook een ontzettend goede luisteraar. Bij Yuri weet je zeker dat hij er alles aan zal doen om het beste uit je te halen!

Zelfstandigheid

Ik houd van een goede, stevige inspanning. Op die manier zal een training vormgegeven worden. Een intensieve en gestructureerde work-out waar je met een gevoel van voldoening vandaan loopt. Het is niet alleen vertellen wat een persoon moet doen. Het belangrijkste dat ik kan meegeven is uitleggen waarom je iets doet. Op die manier geef ik de kennis en het inzicht mee zodat jij straks je eigen trainingen vorm kan geven. Hoe meer inzicht je krijgt over je eigen lichaam, hoe hoger de zelfstandigheid. Dat zorgt voor een hoger gevoel van eigenwaarde en daarmee zal het plezier stijgen.


Rory van der woude

Expertise fitness, bodybuilding, voeding

Hobbies Martial Arts tricking

Intensiteit Gemiddeld

Op dit moment is Rory nog bezig met het afronden van de ALO aan de HAN in Nijmegen. Als individu heeft hij zich door de jaren heen op verschillende manieren ontwikkeld op het gebied van bodybuilding, voeding en het overbrengen van kennis op anderen.
Rory is als trainer altijd erg vriendelijk, behulpzaam en vooral geduldig. Hij neemt de tijd om je te helpen met moeilijkheden tijdens een training en kan zelfs de moeilijkste dingen op een simpele manier verwoorden.

Fysiek sterker

Tijdens mijn trainingen bied ik explosieve oefeningen aan. Vaak maak ik hierbij gebruik van halteroefeningen. Deelbewegingen uit het Olympisch gewichtheffen nemen een belangrijke plaats in tijdens mijn trainingen. Door halteroefeningen wordt je niet alleen explosiever maar ook je stabiliteit, coördinatie, mobiliteit, kracht en snelheid zullen door halteroefeningen toenemen. Hierdoor zijn halteroefeningen ook ideaal als ondersteuning voor jouw tak van sport. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn erop gericht om jou fysiek sterker te maken.


Rick Jaspers

Expertise Judo, halter training, krachttraining

Hobbies Series kijken en koken

Intensiteit gemiddeld

Rick is misschien wel de meest nuchtere trainer op aarde. Hij heeft ontzettend veel kennis op het gebied van haltertraining en judo en weet dit ook goed over te brengen. Techniek tijdens het uitvoeren van oefeningen is bij Rick erg belangrijk.
Door een correcte techniek te hanteren garandeerd hij een veilige werkomgeving en zul je samen met hem gigantische sprongen maken richting jouw persoonlijke doelstelling.

Plezier

Mijn trainingen bestaan uit een combinatie van bootcamp, bodyweight en vechtsport gerelateerde oefeningen. Ik pas al mijn lessen aan op de wensen en behoeften van mijn klanten zodat we altijd doelgericht aan het werk zijn. De intensiteit verschilt per les en ik hou altijd rekening met het niveau van de klant. Zowel beginners als gevorderde atleten kunnen bij mij hun grenzen leren verleggen. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet tijdens het sporten. Op deze manier heb ik zelf ook altijd mijn doelen kunnen behalen. Ik combineer mijn kennis van het bewegen met de jaren ervaring die ik heb in de vechtsportwereld om een zware maar altijd leuke les neer te zetten!


BOY REUVERS

Expertise MMA, Kickboksen, bootcamp, fitness

Hobbies Vechtsport en reizen

Intensiteit Hoog

Boy is als trainer ontzettend charismatisch. Hij heeft in zijn carriere regelmatig met verschillende doelgroepen gewerkt waaronder moeilijk opvoedbare kinderen en mensen met beweegproblemen. Zijn ervaring in de wereld van de vechtsport geeft een bepaalde rust en gevoel van vertrouwen af.
Als je meer wil leren over zelfverdediging en techniek tijdens het vechten is trainen met Boy een absolute aanrader.