Loading...

Living the dream

Zelfs buiten de trainingen om doet hij altijd een beetje extra moeite voor je!

Het verhaal van Guido Grens (23)

In het begin dacht ik echt van waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen. Achteraf gezien was het alleen maar heel erg tof! Na de trainingen voelde ik me zeer voldaan. Bo is als trainer erg rustig en heeft het geduld en de kennis om jou echt een stap verder te helpen. Zelfs buiten de trainingen om doet hij altijd een beetje extra moeite voor je! Guido Grens


Altijd zwaar getraind en plezier eruit gehaald... tenminste... Dat dacht ik.

Het verhaal van Armin Brookes (27)

Ik deed al langer dan 10 jaar aan fitness. Steeds hetzelfde riedeltje: 3x 12 herhalingen, klaar, volgende oefening. Wel altijd zwaar getraind en plezier eruit gehaald. Tenminste: dat dacht ik. Al na de eerste les bij Bo werd mijn "3x12-mindset" helemaal in de grond gestampt. De les met Bo was dynamisch, energiek en LEUK!

In plaats van mijn grens op te zoeken bij 12 herhalingen, werd ik uitgedaagd om verder te denken dan dit. Beginnen met een minuut, vervolgens weer een minuut en gewoon nog een keer 30 seconden! En toen dacht ik: Eh.. Hallo?! Pauze ofzo?! Ik ben al lang de 12 herhalingen voorbij! En dan vroeg ik me af waarom die het op deze manier doet. De antwoord was net zo snel gevonden: Omdat het kan! Bo ziet dat en leert het jou op een leuke manier aan, waarin jouw eigen kunnen gerespecteerd wordt. Coaching op maat waardoor je denken in grenzen en beperkingen veranderd in "Ik kan dit!"

Ik wil Bo hiermee ook bedanken! Nooit meer 3x12-mentaliteit. Vanaf nu: ASS to the GRASS! (Dat snappen jullie misschien nu nog niet, maar dat zal zeker nog komen )"


De schema's werken voor mij echt fantastisch

Het verhaal van Mike Kessel (23)

Super trainingen! De uitleg is super duidelijk en ik vind het erg fijn om te leren welke spieren ik allemaal gebruik en hoe ze werken. De schema's werken voor mij echt fantastisch. Ik kan me bijna geen dag zonder spierpijn meer herinneren na een training en dat is voor mij een teken dat het echt weer een heerlijke training is geweest.


Het is prettig werken met Bo omdat hij je niet zomaar laat opgeven.

Het verhaal van Mischa Huynh

Het is prettig werken met Bo omdat hij je niet zomaar laat opgeven. Tegelijkertijd krijg ik niet het gevoel dat ik iets ''moet'' doen. Hij maakt het op zijn manier leuk en uitdagend zodat ik zelf graag mijn best wil doen.

Bo is naast een trainer ook echt een kameraad waardoor ik gemotiveerd blijf tijdens de trainingen. Hij ziet en erkent het wanneer je voortgang boekt en dat is voor mij belangrijk. Zijn instructies en uitleg zijn super helder zodat zelfs een idioot als ik het snap! Na mijn trainingen met Bo voel ik me niet meer zo slecht als ik weer een keer pizza afhaal omdat ik weet dat ik hard genoeg train om hier extra van te mogen genieten!


Dankzij Bo ben ik fitness en sporten weer leuk gaan vinden.

Het verhaal van Saskia Timmer (50)

Dankzij Bo ben ik fitness en sporten weer leuk gaan vinden. Hij weet precies hoe hij mij kan motiveren om mijn sportieve grenzen te verleggen! Hierdoor voel ik me energieker en zie ik mijn lijf gezonder worden.


No Pain No Gain!

Het verhaal van Gonzalo Espinoza (33)

Toffe en leerzame ervaring. Bo liet mij echt tot het uiterste gaan, en wanneer ik dacht dat ik bijna klaar was kwam hij nog met een ''killer'' oefening om mijn dag helemaal compleet te maken! No Pain No Gain!


Een betere versie van mezelf.

Het verhaal van Rachelle Amsinga (28)

Voordat ik begon met personal training was ik een halve ramp kwa gezondheid.. Na een aantal maanden bezig te zijn kan ik zeggen dat ik echt van leefstijl ben veranderd en dat ik echt een betere versie van mezelf ben geworden.