Loading...

Calisthenics skills

RAW POWER

Word meester van je eigen lichaam

Échte kracht

Bij de calisthenics skills lessen leer je hoe jij jouw lichaam optimaal kunt gebruiken. Wij leren jou de technische aspecten en de basis van moves zoals de handstand, de human flag en allerlei varianten van pull ups.

Alle lessen staan in het teken van functioneel trainen en werken we met oefeningen die je lichaam écht sterk maken! Denk hierbij ook aan de "makkelijke" dingen zoals push-ups variaties, squat en sit-up variaties zodat jij echt een meester word van jouw lichaam!

BASICS

De basics van calisthenics bestaan uit het leren omgaan met het eigen lichaam als weerstand. Je leert de correcte trainingsvormen die het lichaam beschermen en versterken. Deze les is ideaal voor beginners en is voor iedereen toegankelijk. Heb jij een bijzondere handicap of aandoening en wil je graag trainen? Laat het ons weten en dan houden wij er rekening mee in onze lessen! Skills De calisthenics skill trainingen zijn bedoeld voor de bewegers onder ons die op zoek zijn naar een echte uitdaging! Bij ons leer je:

Geïnteresseerd? Boek een gratis proefles en we zien je tijdens de training!

Prijzen

Met deze abonnementen kan jij je aanmelden voor een groepsles naar keuze. De open gym en The Daily Challenge zit bij iedere abonnementsvorm inbegrepen.

Als bonus krijg je bij ieder abonnement een persoonlijk trainingsschema op maat!

1x per week
Goede start
  • Losse maand
38,50
per maand

  • Jaarabonnement
36,-
per maand
Onbeperkt sporten
Meest gekozen
  • Losse maand
60,-
per maand

  • Jaarabonnement
56,-
per maand
2x per week
Beste prijs
  • Losse maand
48,50
per maand

  • Jaarabonnement
46,-
per maand